ICare – Campanie națională și edicațională pentru creșterea calității vieții pacienților cu retenție urinară din România

ICare este o campanie națională inițiată de Medical Express, care are ca scop creșterea calității vieții pacienților cu retenție urinară prin oferirea suportului practic și informațional privind autocateterizarea intermitentă – standardul de aur în golirea vezicii urinare, conform ghidurilor internaționale de bune practici.

Campania ICare se angajează să ofere informații și recomandări educaționale cadrelor medicale și persoanelor cu nevoi intime speciale pentru a-i ajuta în activitățile lor de zi cu zi, întrucât se ocupă de problemele lor specifice de sănătate.
Principiul după care ne ghidăm este înțelegerea nevoilor persoanelor cu nevoi intime speciale, iar responsabilitatea principală este de a asculta și de a ajuta, ca răspuns la nevoile oamenilor.

  • Oferim produse care au în vedere nevoile utilizatorilor

Vrem să ajutăm oamenii să ducă o viață activă și plină de satisfacții, oferind produse care sunt sigure, funcționale, discrete și potrivite pentru nevoile și stilurile de viață individuale.

  • Asistență pentru utilizatorii de catetere

Echipa noastră ICare poate colabora cu dvs. sau cu specialistul medical pentru a vă oferi îndrumări cu privire la produsele disponibile pentru dvs. și care se potrivesc cel mai bine nevoilor și stilului dvs. de viață.

  • Sprijin și educație pentru profesioniștii din domeniul sănătății

Oferim materiale educaționale și îndrumări medicilor și asistenților medicali pentru a le sprijini îngrijirea profesională. Aceasta include ajutarea pacienților să devină autonomi, să gestioneze tranziția de la spital la domiciliu și să ofere sprijin continuu pe măsură ce se adaptează la revenirea în comunitatea lor.

  • Lucrăm la creșterea încrederii și comunicării între utilizatorii de catetere urinare

Nevoile și provocările intime de asistență medicală pot fi dificil de împărtășit cu alții și unii se tem să iasă în public. Vrem să rupem tăcerea și să creștem înțelegerea și să facilităm comunicarea oamenilor.