Verificarea continenței mele

Verificați câteva dintre problemele obișnuite din rutina dumneavoastră.

Testul „Verificarea continenței mele”

Este normal să am infecții ale tractului urinar? Ar trebui să fiu îngrijorat că am episoade de scurgere între efectuarea autocateterizării intermitente (ACI)? Este normal să elimin mai multă urină decât obișnuiam? Verificarea continenței mele vă va ajuta să identificați aceste probleme și vă va ajuta să înțelegeți când trebuie să cereți ajutor.

Parcurgeți testul

Ajutându-vă să găsiți ajutor

A trăi cu ACI nu este întotdeauna simplu. În timp ce mulți oameni încadrează ACI în rutinele lor zilnice, vor exista momente în care veți putea dezvolta probleme care pot aduce obstacole modului de a trăi așa cum doriți. Nu este întotdeauna ușor de observat dacă aveți nevoie de ajutor pentru a rezolva problema de la medicul dumneavoastră sau asistenta medicală de specialitate sau dacă puteți rezolva problema singur.

Parcurgerea testului „Verificarea continenței mele”

„Verificarea continenței mele” este modul dvs. de a verifica unele dintre problemele comune asociate cu rutina dvs. ACI. Poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a recunoaște cât de bine v-ați adaptat la o viață cu autocateterizarea intermitentă.

Vi se va cere să verificați sincer de câte ori pe zi efectuați rutina, comparativ cu sugestia inițială a asistentelor medicale, puteți evalua dacă există semne de infecții ale tractului urinar și modificări ale volumului de urină eliminată. În cazul în care identificați probleme, ar trebui să acționeze ca o îndemnare pentru a solicita ajutor.

Aceste probleme pot fi adesea rezolvate prin readucerea la o rutină bună, dar poate fi necesară o revizuire de către medic sau asistenta medicală specializată.

Parcurgeți testul

Echipa noastră ICare

Echipa noastră ICare are experiență în a ajuta oamenii să rezolve problemele lor ce țin de ACI. Acestea respectă recomandările dezvoltate de către asistenții medicali de urologie din România și vă pot sfătui cu privire la rutina dvs., precum și cum să profitați la maximum de produsele dvs. Aceștia sunt instruiți să vă ofere sfaturi de rutină și să recunoască semnele că este posibil să aveți nevoie să vă întoarceți și să discutați cu asistenta dvs. de specialitate.