Călătoria pe drum – sau șine

Ce trebuie luat în considerare atunci când călătoriți cu mașina, autobuzul sau trenul.

În tren

Bucurați-vă de peisaje în timp ce vă relaxați pe ritmul blând al trenului. Acesta este un mod bun de a călători dacă aveți probleme cu vezica urinară, deoarece există toalete la bord. Când vă rezervați biletele, întrebați cum este echipată stația atunci când vine vorba de toalete și, de asemenea, cereți un loc lângă o toaletă.

În mașină

Dacă sunteți șoferul, dețineți controlul și puteți decide când să faceți pauze. Deci, totul este în regulă, atât timp cât nu vă lăsați dus de val de muzica preferată și uitați să țineți cont de  programul de toaletă. Dacă sunteți pasagerul, pregătiți șoferul în avans cu privire la nevoia dvs. de pauze. Dacă este cineva care nu știe despre problemele cu vezica urinară, ar fi bine să le spuneți că trebuie să mergeți, când trebuie să mergeți. Spuneți doar că trebuie să folosiți toaleta la ore fixe – nu este necesară nicio explicație.

În autobuz

Unele autobuze au o toaletă mică la bord (implicând de obicei scări). Dacă acest lucru este incomod pentru dvs., întrebați în prealabil compania de autobuze când sunt pauzele planificate, astfel încât să puteți vedea dacă se potrivește cu propriul program de cateterizare. Puteți lua în considerare, de asemenea, să aduceți o metodă de cateter și sac, care să vă permită să cateterizați în autobuz. Împachetați și o pătură pentru confidențialitate.