Cum să vă pregătiți pentru decolare?

Cele 4 lucruri pe care trebuie să le știi despre zbor.

Frică de zbor? Dacă problemele vezicii urinare sunt cauza, citiți mai departe:

1. Voi avea probleme cu securitatea?

Unele dintre produsele de care aveți nevoie pot conține lubrifianți lichizi – rugați-vă medicul să scrie o scrisoare medicală cu privire la produsele pe care le utilizați, astfel încât să puteți aduce produse în bagajul de mână. Acest lucru este valabil și pentru alți lubrifianți sau geluri de dezinfectare a mâinilor de care ați putea avea nevoie. Prezentați informațiile despre produs personalului de securitate. Asigurați-vă că recipientele sunt de 85 grame sau mai puțin.

2. Ce se întâmplă dacă trebuie să mă cateterizez în timpul călătoriei?

Asigurați-vă să vă cateterizați cât mai aproape de îmbarcare, care ar însemna chiar în aeroport. La zborurile pe distanțe lungi este posibil să fie nevoie să vă cateterizați în avion. Dacă este posibil, solicitați un scaun pe culoar aproape de toaletă.

3. Ce trebuie să împachetez?

Luați cu dvs. un număr adecvat de consumabile și accesorii. Nu uitați să le comandați în timp util înainte de călătorii. Plasați proviziile în ambele bagaje de mână și de cală, în cazul în care schimbați avionul sau bagajele dvs. sunt întârziate sau pierdute.

4. Cum mă țin de programul meu?

Este posibil ca programul cateterizării dvs. să nu se potrivească cu cel al călătoriilor cu avionul. O diferență de timp în timpul zborului devine, de asemenea, o provocare în rutina dvs. zilnică. Dacă aveți îndoieli cu privire la amintirea momentului, setați o alarmă pe ceas sau pe telefon.