Drum bun!

A fi departe de casă nu trebuie să fie o provocare copleșitoare.

Experimentarea unor lucruri noi este adesea motivul călătoriei – dar atunci când vine vorba de a vă simți în siguranță și confortabil, ar fi bine să mențineți surprizele la minimum. Pentru a părăsi casa atunci când trebuie să vă cateterizați, trebuie să faceți câteva pregătiri suplimentare atât pentru călătorie, cât și pentru ședere. Dar, indiferent de destinație, problemele urinare nu trebuie să vă împiedice.

Împachetați inteligent și planificați din timp

Când sunteți departe de casă, este o idee bună să vă asigurați că aveți un pic în plus din toate – pentru orice eventualitate. Luați în considerare diferitele medii pe care le veți întâlni în timpul călătoriilor dvs. Indiferent dacă vă bucurați de natură, de cumpărături sau dacă vă adânciți în admirarea artelor plastice la un muzeu, asigurați-vă că aduceți destule consumabile și accesorii pentru a se potrivi fiecărei situații. Ați făcut un plan de activitate pentru călătoria dvs.? Este o idee bună să faceți și un plan corespunzător pentru respectarea rutinei.

Călătorie lungă? Pregătiți-vă pentru asta

Călătoriile lungi pot fi o provocare. Dacă nu veți avea acces la toalete în timpul călătoriei, luați în considerare o soluție de cateter și sac. Dacă este imposibil să vă cateterizați în timpul călătoriei, discutați cu medicul sau asistenta medicală despre o altă soluție (ar putea fi un cateter permanent pe termen scurt). Încercați întotdeauna orice soluții alternative mai întâi acasă, astfel încât să vă puteți simți confortabil cu noul produs.

Cercetați înainte de a pleca la drum

În timp ce căutați restaurante de top sau atracții de neuitat, folosiți ceva timp și pentru a găsi cea mai apropiată unitate medicală în cazul în care aveți nevoie de consumabile, medicamente sau accesorii. De asemenea, poate fi util să cercetați pe cine să contactați la destinație, în cazul în care apar probleme legate de cateter. Dacă plecați pentru o lungă perioadă de timp, găsiți informațiile de contact pentru un furnizor de cateter în locul care veți sta.

Dacă aveți nevoie de ajutor

Păstrați întotdeauna la îndemână numărul de telefon al asistentului medical. Dacă nu puteți ajunge la cineva, puteți oricând să apelați un specialist ICare pentru a vă
îndruma.

Acestea sunt îndrumări generale menite să vă ajute cu întrebări tipice. Ar trebui să urmați instrucțiunile specifice furnizate de către asistentul dvs. medical și în funcție de metoda de cateterizare intermitentă pe care o utilizați.