Munca pe drum și planificarea

Thomas, un consultant din Danemarca, conduce peste 40.000 de mile pe an.

Lucrul pe drum cu multe întâlniri cu clienții pot părea slujbe dificile atunci când aveți probleme cu vezica urinară. Dar, Thomas a găsit o cale.

Astăzi Thomas a făcut ceva ce nu a îndrăznit până acum; s-a cateterizat în toaleta unui client. „Din fericire a fost foarte curat”, spune Thomas.

Interviul are loc într-o cafenea din centrul orașului Copenhaga. După această discuție, îl așteaptă 3,5 ore la volan, ducându-l înapoi la soția și copiii săi la celălalt capăt al țării.

Este o zi lungă pentru Thomas, care este consultant în cadrul recrutării și conducerii – mai ales pentru că folosește un cateter intermitent.

Acestea au făcut parte din rutina sa zilnică de la accidentul din 2001, unde a căzut de pe o scară metalică și a aterizat pe spate.

„Încerc să evit toaletele publice în care nu cunosc starea igienică, pentru că dezvolt infecții ale tractului urinar cu ușurință – am văzut destule toalete în benzinării!

Dar ieri am făcut o plimbare lungă cu bicicleta de curse, așa că am băut mai multă apă decât de obicei. ”

Problema sa cu intestinul este o altă poveste: Thomas are nevoie de 4 pauze fixe de 15 minute în timpul zilei, pentru a o gestiona.

Thomas lucrează cu succes pe drum, în ciuda acestor probleme. Explicația sa este aceasta:

„Evit scurgerile și infecțiile pentru că îmi cunosc foarte bine corpul și știu ce funcționează pentru mine și ce nu. Și cu produse bune, asistență profesională și planificare, puteți obține mai multe decât credeți.”

Acestea sunt îndrumări generale menite să vă ajute cu întrebări tipice. Ar trebui să urmați instrucțiunile specifice furnizate de către asistentul dvs. medical și în funcție de metoda de cateterizare intermitentă pe care o utilizați.