3 sfaturi – ca exercițiul să fie unul de succes

Pe locuri, fiți gata, start! Câteva sfaturi pentru a face mai ușoară viața activă.

Cateterizați-vă înainte de activitate

Orice ați decide să faceți, cateterizați-vă chiar înainte de a începe, deoarece acest lucru va reduce riscul scurgerilor.

Respectați programul

Este ușor să vă lăsați duși de val atunci când vă implicați în activități sportive – mai ales atunci când sunteți aproape pe punctul de a câștiga sau având o companie plăcută! Stabiliți-vă un memento, astfel încât să nu uitați să faceți cateterizare intermitentă. Gândiți-vă unde vă veți desfășura activitatea și planificați când puteți merge la toaletă, astfel încât să nu vă împiedice.

Nu uitați să beți lichide

Problemele vezicii urinare și nesiguranța de a nu fi acasă v-ar putea convinge să beți mai puțin. Dar dacă transpirați mai mult sau clima este fierbinte, va trebui să beți și mai mult pentru a înlocui lichidele pierdute. Luați înghițituri mici și planificați-vă cateterizările. Evitați deshidratarea.

Acestea sunt îndrumări generale menite să vă ajute cu întrebări tipice. Ar trebui să urmați instrucțiunile specifice furnizate de către asistentul dvs. medical și în funcție de metoda de cateterizare intermitentă pe care o utilizați.